Nirvana Vlet

Nirvana Vlet

JongZangTalent in Rotterdam

Op zondag 7 Juni 2015 ging ik (Nirvana Vlet) chillen op Schouwburgplein te Rotterdam. ‘’Je weet nooit wie je zomaar tegenkomt’’ zo gezegd, zo gebeurt ontmoette ik enkele jonge muziektalenten die zich graag aan de wereld kenbaar willen maken. Hieronder stellen zij zichzelf voor. Zij zijn te vinden op FaceBook en andere social media vermeld onder hun eigen naam.

syldiane00

Syldiane Asaiti

Ik ben 18 jaar en van Surinaamse afkomst. Sinds kort ben ik een singer en songwriter.

 Wie ben ik? Ik ben een vrouw die veel van muziek houdt en bereid is zich hierin te verdiepen en hier op een leuke manier werk van te maken. Persoonlijk ben ik heel spontaan en altijd bezig met het organiseren van activiteiten voor anderen en mijzelf.

 Na de zomer zal ik beginnen met het geven van zang- en danslessen voor kinderen, waarvan hun ouders minder geld hebben. Wat ik met mijn zang wil laten zien is dat mensen kunnen genieten. Hiernaast wil ik hem emotioneel raken met mijn gezang.

 Eerstvolgende optredens:

13 juni – Bruiloft

16 juni – Bruiloft

24 juni – Wildcard performance voor de finale van fanatics

3 juli – Bruiloft

clifford thomas

Clifford Thomas

Ik ben 27 jaar en ik zie mijzelf graag als een ervaringsdeskundige op het gebied van ‘omgaan met een beperking’. Ik ben singer, songwriter en acteur. Ook ben ik presentator bij het Sophia kinderziekenhuis.

 Mijn doel is uiteindelijk om mensen mee te kunnen nemen met mijn verhaal en te laten zijn wie Clifford Thomas is. Hiermee wil ik mensen inspireren om zo het alles uit het leven te halen.

 Als singer en songwriter heb ik nu een opdracht staan om een nummer te produceren voor een film genaamd ‘’Het geheim van Sophia deel 2’’.

Als Acteur draai ik nu mee in een productie genaamd ‘Geen Gezicht 2.0’ (waarom 2.0? Dit is een remake)

 Eerstvolgende optredens:

10 juni

11 juni

15 juni

16 juni

18 juni

Op alle data zal ik de muziekstukken leiden.

 FB_IMG_1434028760673

Ik ben Garshany Ipatia, ook bekend als yourflintstone. Ik ben een actieve Singer/Songwriter uit Rotterdam.

Wie ben ik?

Ik ben begonnen als een ghostwriter for talents, beginnende artiesten die hulp nodig hadden bij het schrijven van nummers. Sinds begin 2015 als Artiest door het leven en doe ik backings voor andere artiesten. Daarnaast help ik met het opstarten en promoten van evenementen. Ik ben een persoon die gedreven is om te werken aan jouw passie, liefst op muziekgebied.

 Wat ik wil laten zien met mijn talent?

Ik wil dat mensen van mijn nummers genieten, het voelen en het kunnen meemaken. Ik wil dat mijn verhalen goed overkomen bij het publiek en kunnen zeggen dat ze zijn geïnspireerd om te voelen wat ze willen voelen en na alle obstakels, situaties, keuzes en noem maar op, nog steeds kunnen doen wat hun gelukkig maakt.

 Optredens?

Ik heb de meeste optredens en open mics achter de rug, onder andere Fanatics, Verse Vlechten, Spraakuhloos, Jimmy Vocalsz Acoustic Session, bruiloften en vele meer. Je kunt mij altijd vinden bij muzikale events en opkomende optredens laat wel weten via social media.

 Garshany Ipatia

SOCIAL MEDIA // YOURFLINTSTONE

P.Sparkss

Mijn naam is Mitchell Manuel Mestre, ook wel bekend als P.Sparkss (voorheen als Pupil). Ik ben een jong opkomende rapper/songwriter die gefocust is op het ontwikkelen en delen van mijn talent met de hele wereld. Als Pupil heb ik op verschillende podia gestaan. Daarbij kan je locaties inbeelden als Zuidplein Theater, het podium van Grounds Cafe en het RoTheater. Nu als P.Sparkss geeft de nieuwe alias een frisse start om te beginnen met een nieuw hoofdstuk in mijn muzikale carrière.

De ambitie is om tijdloze muziek te maken. Muziek dat na 30 jaar nog steeds relevant kan zijn voor de mensheid. Dit zal ik bereiken en dan wel onder mijn naam als opkomende EP genaamd P vs Sparkss. De EP kan eind 2015 verwacht worden. De hoop is om met de EP voldoende aandacht te trekken van het publiek om met de tracks op verschillende podia te kunnen rocken.

 Juist vanwege de aandacht die nu gericht is op de productieve kant van mijn muziek zijn er op het moment geen optredens gepland. Er zijn altijd nog shows die tussen door op mijn pad komen dus blijf ALERT !

IMG-20150608-WA0009

Wie ben ik? Ik ben Fabritio, 19 jaar en woonachtig in Rotterdam West. Ik ben een Surinaamse jongen die graag entertaint door middel van zang en dans!

Mijn hobby’s zijn slapen, feesten en natuurlijk performen!

 Wat wil je Bereiken?

Het liefst wil ik geld maken met mijn stem, maar ook wil ik dat mensen zich kunnen terugvinden in mijn muziek. Dat ze elk woord kunnen voelen van binnen en dat mijn muziek ze aanspreekt en inspireert. Ik wil iets veranderen en het liefst terug naar hoe de muziek eerst was (met inhoud dus). Ik wil er zijn voor mensen door middel van mijn muziek en zo mensen helpen door zware tijden maar ook door goede tijden.

Welke optredens staan er gepland?

Op dit moment staan er geen optredens gepland kwa zangperformances, omdat ik het een tijdje heb laten vallen door schooldrukte, werk en stages. Momenteel ben ik vooral veel aan het jammen met vrienden waardoor ik mij toch ook blijf ontwikkelen en door kan groeien in wat ik het liefste doe.

 

Nirvana: ik vind deze jonge muziektalenten stuk voor stuk fantastische mensen en ik ben dan ook zeer blij dat ik hen mag leren kennen en zodoende volgen in hun zowel privé- als muziekcarrière. Mocht ik iets kunnen betekenen voor hen dan doe ik dit graag. Lees je dit nu en ben je eigenlijk erg benieuwd naar hun skillls of heb je ze al opgezocht op social media en wil je een van hen graag boeken?! Dan kan dit uiteraard. Neem gewoon even contact met mij op en via deze weg kan ik je aan de betreffende artiest voorstellen.

 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER