#iammitch

#iammitch

Shitzooi.. Ik moet er dan ook maar wat over zeggen. Dat racisme de basis is geweest van een dusdanige behandeling die de dood tot gevolg heeft gehad zullen wij als gemeenschap waarschijnlijk nooit achter komen. Maar dat er idioten zijn die anno nu nog blind vertrouwen op de blauwe of bruine ogen van een politie agent met zijn intenties en handelswijzen.. Ik stuur ze naar hun moer! Judgement!

Als 11 jarige jongen ben ik door een politiecel heen gesmeten..kreeg ik keiharde draaien om mijn oren en werd ik bij mijn keel opgetild om erachter te komen wie van mijn groepje een portemonnee zou hebben gestolen..dan praat ik niet eens over de Groep Bijzondere Opdracht van de politie Arnhem die mij in de 90-s zonder aanleiding met 4 man hebben aangevallen.
Er is teveel rook, met name rondom dit betreffende korps, om het maar af te blijven doen met een onfortuinlijk-incident-excuus. De beelden liegen niet en de autoriteiten konden niet anders dan overgaan op een non-actiefstelling. So far so good..
Het voorkomen van rellen is niet door deze misstanden in de doofpot te blijven stoppen.. Maar dat voorkom je door het stoppen van de mensen voor de gek te willen houden in deze samenleving en door juist deze mensen die niet naar behoren functioneren af te straffen, waarmee er een duidelijk signaal wordt afgegeven naar de korpsen en de maatschappij.
Police brutality exists..doorzie de apen die als voorbeeldfunctie en trekker zouden moeten fungeren voor ons als kwetsbare groep in deze; ze worden duidelijk gemanipuleerd but don’t let them fool you🎶
Please mr. Officer cool down your temper🎶..Ooit hielden we van je, vertrouwde we je en konden we op je bouwen..

One love,

Benaissa

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER