Dit weekend

Dit weekend

Dit weekend staat helemaal op z’n kop want het is een drukke agenda!

12049541_897838530303991_3633416932330408458_n

Vanavond gaat de CrazyGirl Squad weer op pad. Dit keer naar Club Manhattan in arnhem op uitnodiging van Globehouse Events. Het beloofd een knaller te worden met niemand minder dan Tony Junior achter de decks! Tony kennen we natuurlijk allemaal van zijn reality show op tv!

Maar McQuentin Magazine en Globehouse Events weten dat het natuurlijk dat dit feest niet compleet is zonder mij en mn GirlSquad! Dus doe eens gek, Turnup vanavond in Arnhem en kom samen met ons en Tony Junior de tent rocken!

image

Hou de website en social media van McQuentin Magazine en Globehouse dus goed in de gaten voor de review van vanavond, foto’s en aftermovies!

Zondag is het tijd voor de Closing party van Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Zoals sommigen van jullie weten is feest in Bloemendaal altijd knallen!! Maar voor deze closing party word wel heel groot uitgepakt om met z’n allen dit seizoen op en top af te sluiten! Met wel een hele dikke vette Line-up van oa Dyna, Biggi, D-Rashid, Artistic Raw en Outsiders!

image

Gegarandeerd spektakel dus van Beachclub Vroeger en Anyday Events!

Na Bloemendaal gaan we door naar Rotterdam, Club Vie! Hier viert Freddy Moreira zijn eigen feest “Freddy Moreira Show” als 9 jarig bestaan van Club Vie samen met Flirterz Events!! Ooit naar een Flirterz` event geweest? Dan weet je als geen ander dat dit een sexy top avond is! Nu ook nog eens samen met Freddy Moreira! Dat word dus losgaan!! De lineup is top secret maar zoals we van Club Vie gewend zijn zal dit zeker niet teleurstellen!

 

 

Xoxo Gwen Goldie

instagram: @gwengoldieofficial_nl

@globehouse_events

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER