Loverboys

Loverboys

Wat een lieve naam eigenlijk voor zulk uitschot. Zou dit soms de reden zijn voor het de zachtzinnige aanpak van deze debielen? Inmiddels al jaren op de agenda van onze machthebbers en toch presteren dat de aantallen slachtoffers maar blijven stijgen?

Puberende meisjes die vaak al vanaf hun 12e jaar worden aangemoedigd zich af te keren van hun ouders om te worden geronseld om als melkkoe te kunnen dienen binnen de prostitutie. Je hoeft volgens mij geen geloofsovertuiging aan te hangen om te weten dat dit een duivelse praktijk is. Zouden deze demonen ook hun schouders ophalen als het hun zusjes zouden betreffen die, middels geweld en verkrachting, zich gedwongen zien om hun benen te spreiden voor zo veel mogelijk hoerenlopers?

Al in de zeventiger jaren stelde, onder andere, de Surinaamse pimp zijn veelal angstvallige blanke trofeeën ten toon van achter rood belichte ramen. Ook hier werden nieuwsgierige ontevreden tieners verblind door de valse tekenen van liefde en bezit van aardse goederen. Pooiers werden deze mannen genoemd. ‘ Vuile pooier’ klinkt zoveel mooier.. dan een verzachtende term als ‘loverboy.. sounds like a toy’. Het is alsof juist deze maden in bescherming worden genomen, want wat schetst mijn verbazing!? Niet deze beesten die een dreiging zijn voor al onze mooie meisjes worden opgesloten maar juist de slachtoffers, die geen broekriem uit een broek kunnen horen gaan zonder over hun nek te gaan, worden achter slot en grendel geplaatst. Voor hun eigen veiligheid worden ze in gemengde gesloten inrichtingen geplaatst tezamen met lastige jongens die op hun leeftijd alleen maar aan seks kunnen denken. Het systeem is een aanfluiting en de bedenkers horen zich diep te schamen.

Hierbij mijn verzoekschrift (uiteraard niet aan de overheid; dat kleine beetje vertrouwen was allang vervlogen):

Beste pooiertjes,

Per se een crimineel moeten zijn kan minder pijnlijk. Serieus? Verwarde kinderen hun waardigheid willen ontnemen en ze traumatiseren? Noem het oordeel, noem het karma.. al slaapt deze overheid; deze respectloze smerigheid komt terug in je gezicht.. en hard ook. Ik hoop oprecht niet via je eigen dochter..

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER