♀ Moderne vrouw & emancipatie ♀

♀ Moderne vrouw & emancipatie ♀

Deze maand heb ik deelgenomen aan het RTL5 programma “Krijg De Kleren”. Een nieuw programma dat in september van start gaat. Rennen op hakken van minstens 7 centimeter lang, met een megagrote groep vrouwen. Wie uiteindelijk de snelste in de finale is zal de hoofdprijs van 10.000 euro shopgeld ontvangen! Een hogehakkenrace staat voor vrouwelijkheid en uithoudingsvermogen. En racen op hakken voor de hoofdprijs (shopgeld) staat voor: laten zien waar elke vrouw recht op heeft: een zeer aangenaam bedrag aan shopgeld. Want geef nou toe, welke vrouw houdt er nou niet van shoppen? Voordat je gaat rennen, klaar voor de start, je beste been voor en zorgen dat je niet achteraan staat -want je wilt wel voorsprong hebben, maar of dat ook helpt? Vrouwen die op stiletto’s rennen, nee hardlopen, om de finishline te bereiken, veranderen ineens in woeste wezens. Elkaar duwen, aan elkaar trekken, om zo de weg voor zichzelf vrij te maken. Ik heb al vele enkels en voeten onwijs zien “sneuvelen”. Die van mij zaten er gelukkig niet bij. Wel ben ik even langs de EHBO geweest om een pleistertje op te halen. En nadat ik bij de EHBO was geweest, gewoon weer doorgaan. Ik heb nooit geweten dat ik zo hard kon rennen op naaldhakjes. Ik wist dat ik erop kon lopen en dat ik het na een tijdje ook wel zat ben. Maar er op rennen, als in een wedstrijd, dat is een andere koek. Wauw, wat een adrenaline dat er in je vrij komt. Je zwaait nog extra met je armen mee en het lijkt alsof je vleugels hebt. Hardlopen op hakken is geweldig! (mits je de kans op blessures, schaafwondjes en verzwikte enkels, even buiten beschouwing laat) Maar er kan er maar één de beste zijn en de hoofdprijs binnen halen. Wie dat is horen we natuurlijk in september. Na een aantal rondjes gerend te hebben, bleken mijn voeten in een zeer pijnlijke toestand te zijn. Dus lopen op blote voeten op straat, was eventjes…. de beste oplossing. En om het nog fraaier te maken, heb ik nadat ik uitgeteld was, de meest “glorieuze” kiekjes genomen. Een moderne vrouw waarborgt haar financiën, zelfs als ze daar letterlijk voor moet rennen. En natuurlijk vergeet ze niet om plezier te hebben. Het was trouwens ook erg leuk om Gordon in real life te ontmoeten. Een van mijn favoriete presentatoren en hij is tevens een goede zanger. (Maar helaas sta ik niet met hem op een foto)
“Krijg De Kleren” is vanaf 2 september op t.v. te zien.

‪#‎Asina‬ Sigurno

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER